Kwartaalproject: een duik in het thema veiligheid

11 april 2024

Eén verdiepingsproject van drie maanden, waar het hele team onderdeel van is. Dat is wat Lined iedere kwartaal gaat doen. En dit kwartaal is gekozen voor het onderwerp veiligheid. De reden voor deze vorm: het teambreed uitdiepen van de Google Consent Modus begin dit jaar. Deze manier van samenwerken smaakt naar meer.

Ieder kwartaal pakt Lined een ander project op. In deze maanden duiken we in een specifiek thema. Het zijn belangrijke thema’s die in de praktijk vaak naar de achtergrond verdwijnen, omdat ze niet actueel zijn. Totdat het te laat is of er nieuws over verschijnt. Denk maar aan dataleks of fraude.

Lined_kwartaalproject_veiligheidheid

We werken efficiënter 
De reden van deze nieuwe aanpak is het uitdiepen van de Google Consent Modus in het eerste kwartaal van dit jaar. We kwamen erachter dat als we met het hele team in een onderwerp duiken, we niet alleen veel leren maar we ook efficiënter werken. Door meer de diepte in te gaan, hopen we onze dienstverlening naar onze klanten nog meer uit te breiden.

Denken voor alle klanten 
Komende maanden gaan we ons verdiepen in veiligheid, met het oog op onze veiligheidsplugin. We doen dit voor al onze klanten, in plaats van dat we probleemoplossend denken vanuit één klant. Naast veiligheid gaan we de komende kwartalen ook aan de slag met andere onderwerpen, zoals: snelheid, vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. 

Lined_kwartaalproject_veiligheid2

CMS-release met nieuwe inzichten 
Naast het opdoen van nieuwe kennis, werken we ook ieder kwartaal toe naar een CMS-release. Daarin nemen we de opgedane kennis van het thema mee. Uiteraard is dit niet het enige wat in het CMS gebeurt. Dit project voeren we uit naast de reguliere projecten.  
 
Als je suggesties of ideeën hebt die relevant zijn voor dit thema, dan horen we het graag! Laat het ons weten via: support@lined.nl

Terug naar alle nieuws berichten