Webontwikkeling,
Ontelbare mogelijkheden.

Programmeren, meedenken, resultaat.

Het ontwikkelen van websites is één van onze voornaamste specialiteiten.
Het aantal mogelijkheden is groot: van het aanpassen of bijwerken van een bestaande website, tot het ontwikkelen van een complete E-commerce site. Bij het ontwikkelen staan gebruikerservaring, snelheid en vindbaarheid hoog in het vaandel.

Mobiele telefoons en tablets

Alle websites die wij tegenwoordig opleveren maken wij geschikt voor mobiele telefoons en tablets. Door de groeiende populariteit van mobiele bezoekers is het noodzakelijk een perfecte gebruikerservaring te bieden aan deze groep.
 

Begeleiding en doelstelling

Bij de ontwikkeling van uw website begeleiden wij u in het gehele traject, van webhosting tot de vindbaarheid van de website. Wij hebben een groot netwerk van specialisten die u verder kunnen helpen waar onze specialiteiten stoppen. Denk hierbij aan tekst schrijvers, fotografen, SEO specialisten, enz.
Voordat er begonnen wordt met de ontwikkeling van een website kijken wij samen met u naar het doel van de website. Er is namelijk een groot verschil tussen een kleine presentatie website die niet met grote regelmaat vernieuwd hoeft te worden en een online webshop met actuele voorraad. Wij denken mee en geven advies gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring.
 

Zelf uw website wijzigen

Wij ontwikkelen websites in de meeste gevallen op basis van ons eigen CMS systeem genaamd LCMS2.
Lined CMS is opgebouwd rond de twee kernbegrippen Eenvoud en Snelheid.
Lees hier meer over LCMS2

Voor meer informatie neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
 


We hebben nog veel meer gemaakt. Bekijk hier ons volledige portfolio!