Uitbreiding directie

08 januari 2019

Het is alweer 18 jaar geleden dat Lined Webdevelopment is opgericht. In die 18 jaar is het bedrijf flink gegroeid. Nu is er een nieuwe grote mijlpaal behaald. Daan Wilson treedt toe tot de directie en mag zich hiermee trots partner van Lined noemen.

Uitbreiding directie
Daan Wilson:
"Na 9 jaren dienst is het heugelijke feit aangebroken. In die jaren bij lined heb ik me sterk ontwikkeld en ben ik gegroeid binnen het bedrijf. Niet alleen ontwikkeld in kennis van de techniek achter web-ontwikkeling, maar ook in de kennis en ervaring met onze klanten. Grote en kleine klanten, ze vergen allemaal een andere aanpak en verdienen allemaal net zo veel aandacht. Het is voor mij een enorm leertraject geweest in de praktijk. Dit leertraject heb ik gedaan in dienst van Lined en onder begeleiding van Dave. Nu vond ik het tijd worden en kreeg ik de kans om me nog verder binnen het bedrijf te ontwikkelen en me nog meer in te kunnen zetten om het bedrijf te laten bloeien en groeien. Ik vond dat ik dat niet meer moest doen in dienst van Dave maar sámen met Dave. Na goed overleg werd ik met open armen ontvangen en zijn we tot een samenwerkingsovereenkomst gekomen. Sinds 8 januari 2019 is het officieel en mag ik me partner van Lined Webdevelopment noemen. Onze ambities en de uitdagingen zijn groot en ik heb er zin in om die samen op te pakken."

Dave Hogervorst:
"Na ruim 9 jaar te hebben samengewerkt met Daan weet ik wat ik aan hem heb. Ik ben daarom erg blij dat we deze volgende stap kunnen zetten en samen het bedrijf de toekomst in kunnen leiden. Een toekomst die ik vol vertrouwen tegemoet zie. Het is mooi om te zien dat een medewerker die het bedrijf dat ik heb opgebouwd door en door kent en graag mede-eigenaar wil worden. Dat voelt als een stukje bevestiging.
We zullen samen de komende jaren het bedrijf verder uitbouwen en mooie nieuwe producten lanceren. Ik heb er verschrikkelijk veel zin in."

 
Terug naar alle nieuws berichten