Carteam

Een uitgebreide website voor Carteam

  • Carteam - Schermvoorbeeld 1

Voor Carteam hebben wij een mooie uitgebreide website mogen ontwikkelen. Eén van de belangrijkste aspecten van dit project zijn de dealer websites samen met het centraal beheer van de code en het broadcasten.

Een bijzonder kenmerk van dit project is de ontwikkeling van 60 individuele websites voor de leden. Het unieke aan deze websites is dat de code centraal wordt beheerd. Dit betekent dat updates en wijzigingen eenvoudig kunnen worden doorgevoerd voor alle 60 websites met slechts één druk op de knop. Dit garandeert consistentie en efficiëntie in het bijwerken van de online aanwezigheid van alle leden.

Een andere belangrijke functionaliteit die we aan het ontwikkelen zijn, is de 'broadcast' functie. Met deze functie kunnen beheerders inhoud centraal beheren en vervolgens publiceren op de websites van alle leden. Dit stelt het team van carteam.nl in staat om belangrijke informatie, aankondigingen en andere updates gemakkelijk te verspreiden naar hun ledenbasis.

Naast de bovengenoemde aspecten hebben we ook een occasions systeem voor de tweedehands auto's ontwikkeld. Dit systeem zal leden in staat stellen om beschikbare tweedehands auto's te bekijken, met gedetailleerde informatie over elk voertuig.

Een afsprakenmodule voor onderhoudsafspraken, gekoppeld aan de software van de garagehouder, is eveneens ontwikkeld. Dit zorgt voor een gestroomlijnd proces voor leden die onderhoudsafspraken willen maken voor hun voertuigen.

Tot slot hebben we een dealer locator ontwikkeld, zodat leden gemakkelijk erkende dealers en servicepunten kunnen vinden. Deze functie zal gebruikmaken van locatiegegevens om leden te helpen bij het lokaliseren van de dichtstbijzijnde dealer.

Plaats

Opdrachtgever

Samenwerking met

Ontwikkeld door:

Dave

Dave

Eigenaar & Ontwikkeling

Daan

Daan

Eigenaar & Ontwikkeling

Lennart

Lennart

Webdeveloper

Maurice

Maurice

Webdeveloper

Jan

Jan

Webdeveloper

Mark

Mark

Support

Noelle

Noelle

Webdeveloper


Bent u ook zo enthousiast over deze case?