Forix groep

23 websites / webshops in

  • Forix groep - Schermvoorbeeld 1
Commerciële samenwerking op hoog niveau
Forix Groep is in 2002 gestart als een commerciële samenwerking tussen Willemse dierenvoeders in Vijfhuizen en Hano tuin & dier in Noordwijkerhout. De focus lag niet uitsluitend op gezamenlijke inkoopkracht, maar vooral op het verbeteren van verkoopkracht.

Voor Forix groep hebben we afgelopen jaren een web-applicatie ontwikkeld waarmee het assortiment van ruim 20 dierenspeciaalzaken beheerd kon worden. Artikelbestanden van leveranciers worden ingelezen, opgeschoond, verrijkt en gepubliceerd.
Naast de applicatie hebben we voor iedere dierenspeciaalzaak een website ontwikkeld, een narrowcasting applicatie en zijn we nu bezig om webshops uit te rollen. Allemaal centraal aangestuurd vanuit de centrale producten database. Door slimme functionaliteit behoud iedere winkel de mogelijkheid om zelf het assortiment te kiezen dat ze voeren en met welke aanbieding wordt meegedaan.
Resultaat: een bijzonder geavanceerde applicatie die eenvoudig is in gebruik en dagelijks zijn waarde bewijst. Een project waar we erg trots op zijn!

Ontwikkeld door:

Dave

Dave

Eigenaar & Ontwikkeling

Daan

Daan

Eigenaar & Ontwikkeling


Bent u ook zo enthousiast over deze case?