Stabu

De perfecte koppeling

  • Stabu - Schermvoorbeeld 1
We hebben een prachtige business to business webshop mogen neerzetten voor Stabu B.V. Stabu is een totaalleverancier van technische materialen gevestigd in Oirschot (Brabant). De webshop is gekoppeld aan Exact waardoor de prijzen, prijsafspraken en voorraden gesynchroniseerd worden naar de webshop en dus altijd actueel zijn.
Bestellingen via de webshop worden gedaan, worden ook automatisch ingelezen in Exact. Dit scheelt een hoop over-typ werk voor de klant. Deze koppeling is gerealiseerd in samenwerking met Advisie.

De webshop is wederom snel, gebruiksvriendelijk en voorzien van een prachtig design van Emper. De professionele teksten zijn geschreven door Yvonne van Woordgeregeld. Er zijn foto's van het bedrijfspand gemaakt om een impressie te geven van de sfeer in het bedrijf. Verder zijn er foto's van het personeel gemaakt om de webshop een persoonlijke uitstraling te geven. De foto's zijn gemaakt door Lillian Aartman. Newtraffic heeft de website mogen voorzien van een goede SEO basis waardoor de zoekmachines de site goed kunnen oppakken en indexeren.

Kortom, een project waar we weer super trots op mogen zijn.

Ontwikkeld door:

Daan

Daan

Eigenaar & Ontwikkeling


Bent u ook zo enthousiast over deze case?