Advanced search plugin

150,00 excl. BTW

Voor veel bezoekers is de zoekfunctie de belangrijkste functie om te navigeren door uw website. Met behulp van deze module kunt u de zoekfunctie van uw website vele malen krachtiger maken.
De verbeteringen in de zoekresultaten doorvoert werken zowel in de 'autosuggest' resultaten (tijdens het typen) als op de zoekresultaten pagina.

De 3 belangrijkste functies van deze module zijn:

1. Inzicht in het zoekgedrag van uw bezoeker

U krijgt een dashboard waarmee u inzicht krijgt in de zoekopdrachten die binnen uw website worden gedaan en de resultaten die hierbij zijn gegeven.

2. Zoekresultaten verbeteren met synoniemen

U kunt uw zoekresultaten eenvoudig verbeteren door synoniemen toe te voegen. Wanneer u in bovenstaand dashboard bijvoorbeeld ziet dat er vaak wordt gezocht op "Zwart" terwijl u weet dat de zoekopdracht naar "Antraciet" betere resultaten geeft dan kunt u dit heel gemakkelijk instellen.

3. Zoekresultaten handmatig verbeteren

Wanneer u inzicht heeft in de zoekopdrachten die uw bezoekers doen en de resultaten daarbij ziet dan zult u uw bezoekers soms een ander product willen adviseren of wellicht een bepaalde landingspagina onder de aandacht willen brengen. Dit is mogelijk met de verrijking module.