Teamviewer

Gelezen door 3540 mensen

Om u te kunnen helpen op afstand, maken wij gebruik van het software pakket Teamviewer. U kunt het onderstaande bestand downloaden om een Lined medewerker toegang te geven tot uw PC. Deze software installeert niets en als u het afsluit is de toegang weer definitief verbroken. Om de medewerker toegang te geven, geeft u de unieke code door aan de medewerker. U kunt meekijken wat wij aan het doen zijn op uw systeem.

Download hier de externe toegang

Klik na het downloaden op uitvoeren.