Teamviewer

Gelezen door 1658 mensen

Om u te kunnen helpen op afstand, maken wij gebruik van het software pakket Teamviewer. U kunt het onderstaande bestand downloaden om een Lined medewerker toegang te geven tot uw PC. Deze software installeert niets en als u het afsluit is de toegang weer definitief verbroken. Om de medewerker toegang te geven, geeft u de unieke code door aan de medewerker. U kunt meekijken wat wij aan het doen zijn op uw systeem.

Download hier de externe toegang

Klik na het downloaden op uitvoeren.

www.lined.nl gebruikt cookies om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt. Als je meer wilt weten over deze cookies, klik dan hier voor ons cookie beleid. Bij akkoord geef je www.lined.nl toestemming voor het gebruik van cookies op onze website.
 Cookies NIET accepteren