Het belang van een servicecontract

11 januari 2023

Wij adviseren iedere klant met een website, webshop of een webapplicatie om een servicecontract af te nemen. Dit heeft vele voordelen voor u en wij zullen hieronder uitleggen waarom.

Veiligheid

Het internet is een plek die toegankelijk is voor nagenoeg de hele wereld. Dit biedt prachtige mogelijkheden, maar hier zijn ook veiligheidsrisico´s aan verbonden. Daarom verzorgt onze hosting partner regelmatig voor beveiligingsupdates en dat de nieuwste server software altijd beschikbaar is. Het is om deze reden ook belangrijk dat ook de techniek van uw website regelmatig een update krijgt, zodat de website van de nieuwste server software gebruik kan maken. Gebruikers met een servicecontract krijgen automatisch ieder jaar een LCMS-update. Wanneer het om veiligheidsredenen noodzakelijk is dat dit vaker gebeurd dan zal dit uiteraard vaker worden toegepast.

Ondersteuning

Uw website, of webshop is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van uw bedrijf en uw marketing. Wij begrijpen dat het erg belangrijk is dat wanneer u een vraag heeft of een probleem ervaart, dat hier snel op gereageerd kan worden. Om dit te kunnen faciliteren en hiervoor de benodigde capaciteit te kunnen waarborgen zijn servicecontracten erg belangrijk. Afhankelijk van uw wensen en eisen omtrent bereikbaarheid en responstijd, hebben we verschillende servicecontracten beschikbaar.  

Monitoring

Er kunnen binnen uw website en/of webshop door onverwachte omstandigheden fouten optreden. Wanneer er een fout optreedt binnen uw website of webshop kan het voorkomen dat bepaalde zaken niet werken en dit kan u omzet kosten. Onze monitoring controleert uw website automatisch op fouten, leest de logboeken uit op zoek naar problemen en controleert de snelheid van uw website. Wanneer onze monitoring-software onregelmatigheden vindt, wordt de supportmedewerker automatisch op de hoogte gesteld van dit probleem zodat er direct actie ondernomen kan worden. Hierdoor kunnen in veel gevallen de problemen gevonden- en opgelost worden voordat u of uw klanten hier iets van merken.

Wilt u meer informatie? Of bent u benieuwd naar onze verschillende servicecontracten? Neem dan contact met ons op of klik op de link.


 

Terug naar alle nieuws berichten