Waarom...
expertise, daarom!

Programmeren, meedenken, resultaat.

Lined B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en online applicaties. Met een team van enthousiaste professionals helpen we klanten al sinds 2001 om meer uit het internet te halen. 

LCMS2, een laagdrempeling CMS systeem

Met behulp van het door Lined ontwikkelde 'Content Management System' kunt u gemakkelijk zonder technische kennis uw website aanpassen. U kunt zelf menu-items toevoegen, teksten wijzigen en opmaken, afbeeldingen toevoegen en bestanden uploaden.
Lined CMS is opgebouwd rond de twee kernbegrippen Eenvoud en Snelheid.
Eenvoud: door het CMS zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten kunnen zelfs minder computervaardigen snel met het CMS overweg. Snelheid: in de loop van de tijd hebben we talloze functies ingebouwd om in zo kort mogelijke tijd een website te ontwikkelen zonder hierbij compromissen te sluiten in de flexibiliteit. Hier kunt u als klant van profiteren. 
Lees meer
 
 

Meer dan een website

Steeds vaker zien we dat websites van onze klanten eigenlijk interfaces worden waarmee ze met nieuwe en bestaande klanten communiceren en dienstverlening aanbieden. Denk aan: inzicht in de planning, facturen kunnen downloaden, offertes goedkeuren, voorraad inzicht, bestel mogelijkheden, documentatie inzien enz. Doordat steeds meer systemen verbonden zijn met het internet is er steeds meer mogelijk.
Lined B.V. heeft zich gespecialiseerd in de techniek achter het internet. Wij zijn voor u de partner om een website te ontwikkelen waarmee u het internet kunt laten werken voor uw bedrijf!
Lees verder

 
 

Samenwerking

Lined is aangesloten bij K51. We vormen een team van communicatie specialisten onder één dak.
Door deze samenwerking van op elkaar ingespeelde specialisten kunnen onze klanten profiteren van de hoogste kwaliteit en van scherpe tarieven.
De hosting van onze websites brengen we normaal gesproken onder bij ons zuster bedrijf Troublefree. Hierdoor kunnen we een hoge uptime en een goede werking van de website voor langere tijd garanderen.
 
Benieuwd wat we zoal hebben gemaakt? Bekijk hier ons volledige portfolio!